Informații de livrare si plata

Delivery Information /Livrare & Plata

In momentul procesarii comenzii veti primi un apel/mesaj telefonic sau email pentru confirmare!

Procesarea comenzilor si trimiterea coletelor dureaza  24h – 72h, doar daca sunt plasate pana la orele: 16:00 (L-V) si 12:00 (Sambata). Duminica,  nu se fac livrari!

Toate comenzile sunt trimise in 24 de ore sau maxim 48 de ore lucratoare, in cazul in care produsele sunt pe stoc.

Daca produsul nu este in stoc, va vom notifica timpul de livrare prin email sau telefon.

Pentru TOATE comenzile se va achita o taxa de curierat in valoare de 35 ron. Acest tarif este valabil doar pentru orasele din aria de acoperire a Fan Curier. Pentru orasele din afara ariei de acoperire, tariful suplimentar/km va fi achitat de catre cumparator (destinatar).

Comanda dvs. ar trebui sa ajunga in maxim 72h de la procesarea acesteia cu succes si veti fi notificata cu privire la statusul comenzii dvs. 

Plata produselor se va efectua in sistem ramburs, la primirea coletului, plata online cu cardul, transfer bancar, cu conditia sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: contact@empskincare.ro

Magazinul online www.empskincare.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile BRD Groupe Societe Generale. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 
Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

Va multumim pentru intelegere!