Home Peels

    HOME PEELS - Holy Land Cosmetics

Aceste peelinguri profesionale sunt differentiate prin puterea, adaptabilitatea ingredientelor si concentratiilor active de acizi si extracte pentru regenerarea si corectarea problemelor estetice de ten. Cu ajutorul unui produs de exfoliere adecvat tenul capata prospetime, luminozitate si un aspect radiant. Gama de peeling uri faciale HL care sunt recomandate pentru ingrijirea la domiciliu, completeaza si prelungesc rezultatele obtinute in urma tratamentelor profesionale efectuate in cabinet....

3 formule active de peeling, bazate pe concentratii si combinatii diferite de acizi si extracte din fructe pentru o exfoliere blanda si sigura cu efecte vizibile imediate. Pielea devine luminoasa, curata, cu aspect proaspat si textura catifelata. Peelingul este cea mai usoara si mai eficienta modalitate de regenerare a pielii. Exfolierea stratului superficial cornos efectuata in mod constant, contribuie la reantinerirea celulara, fapt ce imbunatateste textura tenului, estompeaza petele pigmentare si diminueaza aspectul ridurilor fine.

    Principiul de actiune al peelingului enzimatic se bazeaza pe puterea enzimelor de a dizolva stratul superficial de celule moarte si impuritatile de la suprafata pielii. Prin degradarea proteinelor si a lipidelor, se stimuleaza regenerarea celulara iar tenul capata un aspect luminos si catifelat. In functie de conditia tenului, stilul de viata si metoda preferata de aplicare, cele 3 formule de peeling reprezinta o metoda eficienta si moderna de ingrijire, esentiala pentru sanatatea pielii...


DAILY MICRO PEEL (PUDRĂ)

PHARMA COSMETICS LABORATORIES LTD

DAILY MICRO PEEL (PUDRĂ)

240 lei

DAILY MICRO PEEL (PUDRĂ) –pentru toate tipurile de ten – exfoliant enzymatic cu micro-granule activat in contact cu apa. Indeparteaza stratul de celule moarte ale pielii si revitalizeaza tenul. Amestecul activ al enzimelor cu vitaminele B3 si..

ENZYMATIC PEEL

PHARMA COSMETICS LABORATORIES LTD

ENZYMATIC PEEL

230 lei

           ENZYMATIC PEEL – pentru toate tipurile de ten  -  peeling enzimatic bazat pe o formula activa din extract de papaya si ananas, bogate in vitaminele A, B si C. Elimina stratul superfi..

REVEAL PEEL (PEEL – OFF)

PHARMA COSMETICS LABORATORIES LTD

REVEAL PEEL (PEEL – OFF)

240 lei

REVEAL PEEL (PEEL – OFF) – pentru toate tipurile de ten  – peeling pe baza de Acizi Alpha, Hidroxi naturali si extract de Centella Asiatica, indeparteaza impuritatile superficiale si celulele moarte. Amestecul de extracte din fructe reinnoies..

WHITE PEEL

PHARMA COSMETICS LABORATORIES LTD

WHITE PEEL

250 lei

 WHITE PEEL – pentru toate tipurile de ten  – peeling deosebit, contine branza proaspata, acid lactic si albumina. Acidul lactic, prezent si in lapte contribuie si la reinnoirea celulelor si confera luminozitate tenului. De asemenea, me..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)