Body therapy – cellulite treatment

BODY THERAPY- Holy Land Cosmetics

BODY THERAPY - linie de tratament cu actiune anticelulitica pentru tratament corporal. Datorita complexului de ingrediente active cu effect termic de incalzire produsele BODY THERAPY ajuta la eliminarea celulitei, accelereaza metabolismul si reda pielii elasticitate si fermitate. Tratametul professional activ, reduce aspectul “coaja de portocala”, imbunatateste textura, netezeste si uniformizeaza pielea corpului.


CREMA PENTRU FERMITATE

PHARMA COSMETICS LABORATORIES LTD

CREMA PENTRU FERMITATE

250 lei

Crema anticelulitica pentru remodelare corporala, imbogatita cu extract de guarana si cafeina, ajuta la drenajul grasimilor prin imbunatatirea micro-circulatiei. Contine vitamina E care hidrateaza si imbunatateste textura pielii si extract de crin..

SAPUN PENTRU FERMITATE

PHARMA COSMETICS LABORATORIES LTD

SAPUN PENTRU FERMITATE

230 lei

Un produs de purificare în forma de emulsie, îmbogățit cu acizi alfa-hidroxilici și urea, ce contribuie la reînnoirea facturii pielii și sporește nivelul de hidratare.GRAMAJ: 500 ml"we do not sell quantity...we sell quality"..

ULEI DE MASAJ

PHARMA COSMETICS LABORATORIES LTD

ULEI DE MASAJ

172 lei

Produsul unic bazat pe uleiul de migdale tratează celulita și îmbunătățește factura pielii. Extract de ghimbir sporește circulația sangvină și ajută la drenajul limfatic, reglează nivelul de hidratare. Uleiurile esențiale de portocale, mandarin..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)