Plasma Pen

                                                                                                                                                                                   

  •  TRATAMENT PLASMA PEN – FRACTIONAT - REJUVENARE FATA/ GAT/ DECOLTEU : 450 RON/ZONA 
  •  TRATAMENT PLASMA PEN – RIDURI/FRUNTE/PERIORBITAL/PERIORAL: DE LA 350 RON/ZONA 
  •  TRATAMENT PLASMA PEN – LEZIUNI (HEMANGOAME, PAILOAME, VERUCI PLANE ETC: DE LA 150 RON/LEZIUNE)
  •  TRATAMENT PLASMA PEN – VERGETURI, CICATRICI: DE LA 300 RON       

                                                                                      
             Tratarea inestetismelor pielii cu ajutorul terapiilor ce presupun riscuri minime si timp scazut de recuperare castiga teren in fata interventiilor chirurgicale. Plasma Pen este una dintre cele mai revolutionare tehnologii. Plasma Pen foloseste plasma, ca cea de a patra stare de agregare a materiei, alaturi de starile solid, lichid, gazos. Cele mai cunoscute beneficii ale dispozitivului Plasma Pen sunt rejuvenarea si indepartarea diverselor leziuni benigne si a defectelor de pigmentare de la nivelul tegumentului.

            CUM FUNCTIONEAZA PLASMA PEN? Caldura produsa de arcul electric va difuza pana la nivelul dermului papilar si va stimula fibroblastii. Obtinem astfel cresterea sintezei de colagen si contractia fibrelor de colagen existente. Marele avantaj este ca fluxul de plasma va afecta strict locul spre care este tintit, in timp ce tesuturile inconjuratoare vor fi absolut neafectate. Plasma realizeaza instantaneu o contractie si o crestere a fermitatii pielii, reducand suprafata tegumentului lucrat. Astfel se explica rezultatele exceptionale in realizarea blefaroplastiei nechirurgicale si a ceea ce se numeste procedura de mini-lifting la nivelul intregii fete.
             AVANTAJELE PLASMA PEN:
Indicatia de tratament cu plasma se poate primi in difertite situatii, cum ar fi: corectarea pleoapei superioare si inferioare (pleoapa cazuta, riduri, pungi, cearcane); skin tightening la nivelul fetei/gatului;ridurile periorale;santurile nasolabiale;ridurile preauriculare;diminuarea cicatricilor;tratarea vergeturilor;indepartartea veruci, papiloame, keratoze seboreice, lentigine solare, pete datorita varstei.
            REACTIA TEGUMENTULUI LA PLASMA PEN:
       Asa cum se intampla in majoritatea procedurilor de corectare a texturii si arhitecturii tegumentului (resurfacing), si tratamentul cu plasma are la baza o lezare controlata a tegumentului. Prin urmare, pacientul trebuie informat cu privire la ceea ce se va intampla in urmatoarele 7 zile post-procedura si care este ritualul de ingrijire la domiciliu. Ideal ar fi ca procedura sa fie efectuata de specialisti care au absolvit un curs de pregatire pentru folosirea aparatelor cu plasma. Dupa tratament, se vor forma cruste foarte mici si fine in locurile unde plasma a afectat tegumentul. Ele cad in aproximativ 7 zile. Este imperativ sa nu fie indepartate fortat. Daca s-au tratat pleoapele, in primele zile acestea vor fi rosii si umflate, cu atat mai mult cu cat s-a lucrat la intensitate mai mare. Dupa caderea crustelor, tegumentul nou va fi mai mic ca suprafata, ducand la efectele vizate in functie de necesitati, ridicarea pleoapei, lifting facial, intinderea ridurilor. In plus, plasma stimuleaza proliferarea celulara si sinteza de colagen, astfel incat efectele pozitive se vor accentua in urmatoarele saptamani pana la 3 luni. In general, in ceea ce priveste tratamentele de regenerare, sunt necesare 2-3 sedinte la interval de 6 saptamani. Efectele sunt de durata, de cel putin 3 ani. Sa nu uitam ca imbatranirea fiziologica are ritmul ei si atunci este bine sa realizam o sedinta de intretinere anuala.- Frumusețea se învață și se educă! -