Consiliere dermato-cosmetica online

     

     Consilierea personalizată este esențială atunci când vă decideți să cumpărați produse dermato-cosmetice pentru față și / sau corp. Astfel, în urma acestei ședințe de consiliere personalizată, veți primi recomandări de produse dermato-cosmetice adaptate tipului dumneavoastră de ten şi particularităților acestuia!


Ca în orice domeniu, și în dermato-cosmetică este foarte important ca alegerea produselor să se facă la recomandarea avizată a unui specialist estetician, care, prin pregătirea profesională și vasta experiență de lucru, poate analiza competent tipologia de ten și recomanda, în consecință, cel mai bun regim de îngrijire.

Merg mereu pe principiul: „Less is more” adică, produse puține, de calitate, aplicate corect. Îngrijirea tenului normal nu va fi aceeași pentru o adolescentă, pentru o femeie la 30 de ani sau pentru una de 65 de ani. 

Pentru o îngrijire corectă a tenului,consultarea unui specialist este esențială! Acesta vă poate recomanda produsele potrivite în funcție de tipul și condiția tenului, două criterii importante dacă doriți rezultate vizibile și eficiente.

Este simplu să ai un ten sănătos, dacă știi cum să îl îngrijești corect și ce produse ar trebui să folosești. 

Dacă știi ce tip de ten ai, atunci vei putea să alegi mai ușor produsele adecvate, astfel încât să îți îngrijești corect pielea. Iar dacă respecți câteva etape esențiale în ritualul de îngrijire zilnică, tenul tău va fi mai sănătos și vei combate mai eficient efectele radicalilor liberi, dar și semnele îmbătrânirii.

Sfatul specialistului este cel mai important, aşa că fiecare recomandare trebuie să fie conform necesităţilor identificate.

Frumusețea se învață și se educă!


Programează-te la un specialist!