ABR COMPLEX REJUVENATION HOME CARE KIT

1.090 lei

Etichete: home care kit, abr complex, rejuvenation

Devino membru VIP pentru a beneficia de 15% reducere timp de 1 an.

Holy Land ABR COMPLEX REJUVENATION HOME CARE KIT - kit pentru tratament complementar acasa.

Kit-ul contine:

Restoring serum: Ser regenerant, ajuta la reinnoirea pielii si incetinirea procesului de imbatranire cutanata. Serul contine acizi Alpha si Beta Hydroxy care au rolul de a genera celule noi si retinol sub forma de milicapsule, formula speciala care accelereaza procesul de reinnoire celulara, reduce adancirea liniilor si ridurilor, ilumineaza si imbunatateste textura pielii.

Gramaj: 30 ml

Day Defense Cream : Crema hidratanta de zi cu textura usoara, stimuleaza procesul de regenerare celulara, diminueaza ridurile si liniile fine, imbunatateste elasticitatea si fermitatea pielii

Gramaj : 50 ml

Mod de folosire : Aplicati dimineata pe fata, gat si decolteu. Pentru rezultate mai bune aplicati inainte ABR COMPLEX PREPPING LOTION. Pe perioada folosirii produselor ABR COMPLEX se recomanda aplicarea cremei Sunbrella sau a unei creme cu factor de protectie solara. A se evita zona ochilor. Daca produsul patrunde accidental in ochi, clatiti bine cu multa apa curata. Solicitati asistenta medicala daca iritatia persista. Nu se recomanda utilizarea in timpul sarcinii.

Restoring Cream – Crema de noapte cu actiune regeneranta, bazata pe ingrediente active, acizi din fructe, vitamina C si retinol, imbunatateste elasticitatea, culoarea si textura pielii, reduce ridurile si liniile fine, confera tenului prospetime si vitalitate.

Gramaj: 50 ml

Mod de folosire: Aplicati dimineata pe fata, gat si decolteu. Pentru rezultate mai bune aplicati inainte ABR COMPLEX PREPPING LOTION. Pe perioada folosirii produselor ABR COMPLEX se recomanda aplicarea cremei Sunbrella sau a unei creme cu factor de protectie solara. A se evita zona ochilor. Daca produsul patrunde accidental in ochi, clatiti bine cu multa apa curata. Solicitati asistenta medicala daca iritatia persista. Nu se recomanda utilizarea in timpul sarcinii.

"we do not sell quantity...we sell quality"