DAILY BALANCING PADS

250 lei

Etichete: servetele ten gras, acid salicilic, acizi alfa hidroxilici, hamamelis, Acnox, Holy Land Cosmetics

Devino membru VIP pentru a beneficia de 15% reducere timp de 1 an.

Șervețele destinate tenului gras, recomandate pentru a echilibra, reînnoi și calma pielea. Șervețele conțin acid salicilic care este utilizat ca ingredient de curățare pentru tratarea coșurilor, acizi alfa hidroxilici care lucrează pentru întinerirea pielii, hamamelis care ajută la echilibrarea secreției de sebum și a micșorării porilor și a ceaiului verde pentru a calma pielea și a obține o textură netedă și uniformă.

Aplicare:

Pentru utilizarea zilnică sau conform recomandărilor esteticianului dumneavoastra. Seara ștergeți ușor pielea feței curată și uscată, și așteptați 3-4 minute până la absorbție completă. (Nu clăți!)

Pentru rezultate maxime, se recomandă utilizarea în combinație cu ACNOX Hydratant Cream.

Imediat după utilizare, evitați expunerea directă la soare. Se recomandă ca utilizarea produsului să fie urmată de aplicarea unui produs eficient de protecție solară, cel puțin SPF 15.

Opriți utilizarea acestui produs dacă aveți roșeață sau mâncărime.

Aplicați departe de ochi. Dacă soluția pătrunde accidental în ochi, clătiți bine cu multă apă curată. Solicitați asistență medicală dacă iritația persistă. Nu folosiți produsul pentru copii sub 3 ani.

GRAMAJ: 60 buc

"we do not sell quantity...we sell quality"