JUVELAST HOME CARE KIT

970 lei

Etichete: home care kit, juvelast

Devino membru VIP pentru a beneficia de 15% reducere timp de 1 an.

Holy Land/ JUVELAST HOME CARE KIT - kit pentru tratament complementar acasa.

Kit-ul contine:

JUVELAST ACTIV DAY CREAM:

Cremă hidratantă și emolientă anti-îmbătrânire, ajută la netezirea ridurilor și a texturii peilii. Contine complex de ceramide, acidul hialuronic păstrează apa în interiorul pielii, în timp ce compușii de cupru și antioxidanți mențin tinerețea și sănătatea pielii, uleiurile naturale înmoaie pielea, lăsând-o catifelată.   

Mod de aplicare:

Se aplică o cantitate mică de produs pe pielea bine curățată, se distribuie uniform și se lasă până la absorbția completă. De folosit dimineața ca ultim pas al ritualului cotidian de îngrijire a pielii.

Gramaj: 50 ml


JUVELAST INTENSIVE NIGHT CREAM:

Cremă intensă de noapte cu o textură bogată, hrănește perfect pielea, ameliorând senzațiile de strângere, discomfort, hidratează pentru o perioadă lungă de timp. Datorită componentelor sale anti-îmbătrânire active (niacinamidă, compuși de cupru, extract de yam sălbatic, steroli de soia), în caz de utilizare prelungită, îmbunătățește calitatea pielii, sporind fermitatea și elasticitatea acesteia, reduce numărul ridurilor și menține procesele metabolice ale pielii la nivelul unui organism tânăr.

Mod de aplicare:

Seara ca ultimul pas al ritualului de înfrumusețare se aplică o cantitate mică de cremă pe pielea curată.

Gramaj: 50 ml

JUVELAST RICH NOURISHING SERUM

Ser activ sub forma unei emulsii fine capabile să echilibreze fiziologic procesele din piele, contribuind la păstrarea frumuseții și a tinereții. Hidratează perfect, restabilește funcțiile de barieră, netezește ridurile superficiale și reduce adâncimea ridurilor mai pronunțate. Conține un complex cupru-peptidă, antioxidanți, uleiuri naturale și ceramide.

Mod de aplicare:

După o curățare minuțioasă, se aplică 3-4 picături de ser pe suprafața pielii. Se distribuie uniform și prin mișcări delicate de tapotament se realizeaza penetrarea produsului. Se completează ritualul de îngrijire cu un produs corespunzător. De utilizat de 1-2 ori pe zi conform recomandărilor specialistului dumneavoastră estetician.

Gramaj: 30 ml

"we do not sell quantity...we sell quality"