PERFECT TIME FIRMING AND LIFTING HOME CARE KIT

970 lei

Etichete: home care kit, perfect time, friming and lifting

Devino membru VIP pentru a beneficia de 15% reducere timp de 1 an.

Holy Land / PERFECT TIME FIRMING AND LIFTING HOME CARE KIT - kit pentru tratament complementar acasa.

Produsele gamei PERFECT TIME sunt bazate pe componenţi de calitate superioară, lipopeptide inovative şi aminoacizi esenţiali, care ajută la reducere profunzimii ridurilor şi nivelează pielea. În adaos întăresc conturul feţii, gâtului şi zonei decolteului şi redau pielii un aspect mai proaspăt şi tânăr.

Advanced firm & lift serum: Ser intensiv corector imbogatit cu un complex activ de peptide, antioxidanti si agenti emolienti ajuta la prevenirea linilor fine si diminuarea ridurilor, conferind fermitate si efect de lifting.
Gramaj: 30 ml

Daily Firming Cream: O cremă anti-îmbătrânire de zi cu efect de tonifiere. La fel ca și întreaga gamă, se bazează pe lipoproteine, substanțe puternice care se integrează armonios în procesele fiziologice ale pielii și declanșează anumite mecanisme pentru "a întoarce ceasul". Componentele stimulante: extracte de yam sălbatic, extracte de soia – îmbunătățesc microcirculația, iar bioflavonoidele din compoziția sa fac ca celulele să funcționeze în regimul celor tinere. Peptidele miorelaxante ajută la reducerea adâncimii ridurilor, iar aminoacizii sunt elementele ideale pentru construirea celulelor noi sănătoase, îmbunătățesc calitatea fibrelor dermului și completează efectul de lifting.

Mod de aplicare: După o curățare profundă în două etape se aplică o cantitate mică de cremă pe față. Se întinde într-un strat uniform, se masează ușor până la absoarbție completă. De utilizat zilnic pentru a încheia rutina de dimineață sau conform recomandărilor specialistului dumneavoastră estetician.

Gramaj: 50 ml

Deep Acting Night Cream: Crema funcționează activ în timpul somnului. Datorită compoziției sale bogate, are un efect anti-îmbătrânire pronunțat: reduce adâncimea și numărul ridurilor, reduce țesuturile moi, oferind un efect de întărire și lifting. Îmbogățit cu lipopeptide inovatoare, aminoacizi, extracte din plante și acid hialuronic.

Mod de aplicare: După o curățare profundă în două etape, aplicați o cantitate mică de cremă pe față prin mișcări ușoare de masaj. A se utiliza o dată pe zi sau conform recomandărilor specialistului dumneavoastră estetician.

Gramaj: 50 ml

"we do not sell quantity...we sell quality"