VITALISE HYDRATION HOME CARE KIT

880 lei

Etichete: home care kit, vitalise, hydration

Devino membru VIP pentru a beneficia de 15% reducere timp de 1 an.

Holy Land/ VITALISE HYDRATION HOME CARE KIT - kit pentru tratament complementar acasa.

Kit-ul contine:

MOISTURE INTENSE SERUM: Un ser fin sub formă de emulsie. Hidratează și stimulează perfect procesele metabolice, drept urmare, pielea capătă o strălucire sănătoasă, elasticitate și se strânge. În plus, serul este îmbogățit cu două peptide biomimetice, una care funcționează ca o toxină botulinică și, la utilizare prelungită, poate reduce severitatea ridurilor, cealaltă are un efect de întărire a vaselor și uniformizează tonul feței, calmează roșeața, ameliorează iritarea. Extractele de plante completează efectele principale, imbogatesc pielea cu un complex de vitamine, antioxidanți, minerale, aminoacizi necesari pentru a construi celule noi si sănătoase.

Mod de aplicare: După o curățare profundă în două etape, aplicați serul într-un strat subțire și uniform. Fără să așteptați absorbția completă, finalizați tratamentul cu VITALISE OVERNIGHT MOISTURIZER CREAM sau VITALISE MOISTURIZING MASK. De utilizat o dată pe zi sau conform recomandărilor specialistului dumneavoastră estetician.

GRAMAJ: 30 ml

MOISTURIZING CREAM: O cremă hidratantă intensă, cu o compoziție activă bogată: acid hialuronic în două formule, un complex vitaminic, extracte din plante. Crema face față perfect sarcinii de hidratare profundă pe termen lung, rezolvând problema în mod complex și din interior, nu crează ocluzie, permițând pielii să respire activ.

Mod de aplicare: După o curățare profundă în două etape, se aplică crema pentru a completa îngrijirea facială de dimineață. De utilizat o dată pe zi sau conform recomandărilor specialistului dumneavoastră estetician.

Gramaj: 50 ml

OVERNIGHT MOISTURIZER CREAM: Cremă nutritivă de noapte bogată în uleiuri hidrofile. Compoziția uimitoare a componentelor uleiurilor le permite să pătrundă rapid si adânc în straturile profunde ale pielii și să-și realizeze efectul acolo, fără a lăsa un film ocluziv gras pe suprafața pielii. Crema înmoaie perfect pielea, hidratează și saturează cu tot ceea ce este necesar pentru funcțiile sale vitale. Previne uscăciunea și deshidratarea pielii.

Mod de aplicare: După o curățare profundă în două etape, se aplică crema pentru a finaliza rutina facială de seară. De utilizat o dată pe zi sau conform recomandărilor specialistului dumneavoastră estetician.

Gramaj: 50 ml

"we do not sell quantity...we sell quality"